Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/9549| Title: | รายงานการปฏิบัติงานในสถานประกอบการ บริษัท อาหารสยาม จำกัด (มหาชน) |
| Other Titles: | Cannery plant maintenance and task procedure |
| Authors: | กนกรัตน์ อินจันทึก เยาวลักษณ์ หัสดินรัตน์ |
| Keywords: | อาหารกระป๋อง;การผลิตสับปะรดกระป๋อง;สับปะรดกระป๋อง |
| Issue Date: | 2539 |
| Publisher: | สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
| Description: | รายงานนี้เป็นส่วนหนึ่งของวิชาสหกิจศึกษา สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
| URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/9549 |
| Appears in Collections: | รายงานปฏิบัติงานสหกิจศึกษา (Cooperative Reports) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| 19.3462-edit.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 28.48 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.