Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/8818| Title: | Antioxidant activities of tilapia muscle protein hydrolysates and their glycated products after simulated in vitro gastrointestinal digestion |
| Other Titles: | กิจกรรมการต้านออกซิเดชันของโปรตีนไฮโดรไลเสทจากกล้ามเนื้อปลานิลและผลิตภัณฑ์ไกลเคทหลังจากการย่อยในระบบย่อยอาหารจำลอง |
| Authors: | Xiaogang Zhang |
| Keywords: | Protein;Antioxidant activity;Gastrointestinal digestion;Hydrolysate;Glycated products;Purification;Digestion |
| Issue Date: | 2019 |
| Publisher: | School of Food Technology Institute of Agricultural Technology Suranaree University of Technology |
| URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/8818 |
| Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Abstract.pdf | Abstract | 5.93 MB | Adobe PDF | View/Open |
| Fulltext.pdf | Fulltext | 11.71 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.