Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/8368
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | วรรณลภย์ บุญรอง | - |
dc.date.accessioned | 2020-07-29T08:20:14Z | - |
dc.date.available | 2020-07-29T08:20:14Z | - |
dc.date.issued | 2562 | - |
dc.identifier.uri | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/8368 | - |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | สาขาวิชาวิศวกรรมการผลิต สำนักวิชาวิศวกรรมศาสตร์ มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี | en_US |
dc.subject | การอบแห้ง--วิจัย | en_US |
dc.subject | แป้งมันสำปะหลัง--การอบแห้ง--วิจัย | en_US |
dc.title | การศึกษาปัจจัยที่ส่งผลกระทบต่อการลดขนาดอนุภาคของเม็ดแป้งมันสำปะหลังในกระบวนการอบแห้ง | en_US |
dc.title.alternative | The study of parameters affecting on particle size reduction of tapioca starch in drying process | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
dc.degree.name | วิศวกรรมศาสตรดุษฎีบัณฑิต | - |
dc.degree.level | ปริญญาเอก | - |
dc.degree.discipline | วิศวกรรมการผลิต | - |
dc.degree.grantor | มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี | - |
Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 25.11 MB | Adobe PDF | View/Open |
Abstract.pdf | บทคัดย่อ | 6.62 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.