Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/7187| Title: | รายงานการวิจัยการพัฒนาและการเพิ่มประสิทธิภาพน้ำเชื้อแช่แข็งไก่พื้นเมืองพันธุ์เหลืองหางขาว |
| Other Titles: | The improvement frozen spermatozoa of Thai indigenous chicken, Leung Hang Kao |
| Authors: | สมร พรชื่นชูวงศ์ เทวินทร์ วงษ์พระลับ ธีระชัย ช่อไม้ |
| Keywords: | ไก่--การปรับปรุงพันธุ์;ไก่--พันธุ์พื้นเมือง;ไก่--น้ำเชื้อ |
| Issue Date: | 2560 |
| Publisher: | สาขาวิชาเทคโนโลยีการผลิตสัตว์ สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
| Series/Report no.: | SUT3-303-57-24-15 |
| URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/7187 |
| Appears in Collections: | รายงานการวิจัย (Research reports) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Abstract.pdf | บทคัดย่อ | 411.95 kB | Adobe PDF | View/Open |
| Fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 2.31 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.