Suranaree University of Technology
Institutes
Institute of Agricultural Technology
School of Food Technology
วิทยานิพนธ์ (Thesis) : [118]
Collection home page
Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 118
< previous
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2016
The production of low lactose milk and ice cream using enzyme technology
Numphon Thaiwong
2558
ปฏิสัมพันธ์ของโปรตีนนมโพลีแซคคาไรด์ และสารเพิ่มความคงตัวทางการค้าในการพัฒนาพุดดิ้งข้าวหอมมะลิ
สุนันทา ประจำ
2015
Extraction and bioactivities of Thai basil (Ocimum bsilicum L.)
Panita Prasongdee
2015
Isolation and selection of potential probiotic lactic acid bacteria from cassava pulp for cholesterol lowering property
Siriwan Nawong
2015
Structural and digestion properties of soluble-slowly digestible and resistant maltodextrin from Cassava starch by Enzymativ modification
Waraporn Sorndech
2015
Extraction of dietary fiber from cassava pulp and assessment of their mercury bioaccessibilityinhibition and intestinal uptake from fish using an in vitrodigestion/caco-2 model
Natta Kachenpukdee
2014
Self-assembly and crystallization of debranched rice starches in relation to enzyme digestibility
Worawikunya Kiatponglarp
2014
Molecular-based techniques for quantification of starter cultures and monitoring of microbial profiles and their roles in fish sauce fermentation
Natteewan Udomsil
2014
Alpha-amylase inhibition activity of white kidney bean (phaseolus vulgaris) extract
Jutarat Manatwiyangkool
2014
Production of angiotensin converting enzyme (ACE) inhibitory peptides derived from Thai panga skin
Manatsawee Khuntasom
2557
การดัดแปรพื้นผิวของเม็ดสตาร์ชมันสำปะหลังต่อการเกิดเดกซ์ทรินต้านทานการย่อย
เกวลี พร้อมพิพัฒนพร
2014
Phytochemical profile and Bioactivities of Echinocactus grusonii extract
Nipha Chaichatoenaudomrung
2013
Composition, stability and bioactivity of anthocyanins and phenolic compounds from thai dark purple rice
Rassarin Chatthongpisut
2013
Antioxidant and antimicrobial activities of thai culinary herbs and spices and application in comminuted meat products
Kanok-on Nugboon
2554
การปรับปรุงและการเกิดปฏิสัมพันธ์ของกลิ่นรสในไอศกรีมที่มีโปรตีนและน้ำมันจากถั่วเหลืองด้วยสมุนไพรไทย : กรณีศึกษาใบเตยหอมและตะไคร้
สิรินาฏ เนติศรี
2013
Bacteriocine from lactic acid bacteria ioslated from fermented fish products
Nootjaree Sonsa-ard
2013
Proteinase production and sodium chloride adaptation response of moderately halophilic virgibacillus sp. sk37 isolated from fish sauce fermentation
Sornchai Sinsuwan
2556
ผลของสารสกัดรางจืดต่อเอนไซม์กลูต้าไทโอนเอสทรานฟอเรสในตับหนูและความเสถียรต่อความร้อนของกลุ่มสารพฤษเคมี
อาภาภรณ์ ผิวอ่อนดี
2557
การเปรียบเทียบคุณสมบัติทางเคมีและชีวภาพของสารสกัดจากถั่วเหลืองและถั่วเหลืองหมัก
วรวลัญช์ สำรวล
2556
ศักยภาพของประเภทของแป้งต้านทานในการกระตุ้นการเจริญของแบคทีเรียในลำไส้
ชาลินี ทนันชัย
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 118
< previous
next >
Discover
Author
2
Fu Tian
2
Natteewan Udomsil
2
Siriwan Nawong
2
Sornchai Sinsuwan
2
Worawikunya Kiatponglarp
1
Arthit Jatupornpongchai
1
Astri Suryani Prawulanari
1
Atchara Dongdang
1
Awanwee Petchkongkaew
1
Bung-Orn Hemung
.
next >
Subject
6
เอนไซม์
5
Antioxidant activity
5
Fish sauce
5
Plant extracts
4
Extracts
4
Peptides
4
Protein
4
แบคทีเรียกรดแล็กติก
3
Cassava pulp
3
Enzymes
.
next >
Date issued
41
2500 - 2564
77
2003 - 2099
Has File(s)
118
true