Suranaree University of Technology
Institutes
Institute of Agricultural Technology
School of Food Technology
วิทยานิพนธ์ (Thesis) : [118]
Collection home page
Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 118
< previous
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2019
Impact of physical and enzymatic modifications of granular rice starch on structural, physicochemical and functional properties
Thewika Keeratiburana
2018
Production of crude extract and maltodextrin from sweet cassava and its effect on long endurance exercise
Kakanang Posridee
2556
สภาวะการผลิตและคุณสมบัติการทนความร้อนของสตาร์ชข้าวซิเตรท
สุรวีร์ จำปาเทศ
2009
Extraction,stability and antioxidant ant activities of lutein from yellow silk cocoons of silkworm (Bombyx mori)
Potchanee Kaewkumsan
2013
Microbial decontamination of meat with Thai herb extracts, bacteriocins and high hydrostatic pressure
Thananun Yuwang
2017
Effect of protein and fibers on digestibility of extruded reformed rice
Kuenchan Na Nakorn
2017
Anti-cancer properties of Lactobacillus Sp. Isolated from cassava pulp
Sadudee Sengsaengthong
2017
Rheology and microstructure of laboratory scale models of fat, oil, and grease (fog) deposits prepared from different lipid and calcium sources
Del Mundo Dann Marie
2560
ผลของปริมาณไขมันและชนิดของพรีไบโอติก (GOS และ FOS) ต่อการเหลือรอดของ Bifidobacterium longum และคุณภาพของไอศกรีมโยเกิร์ต
วัชราภรณ์ ทุมเมืองปัก
2016
Effect of enzymatic and physical modification of cassava starch on the formation of slowly digestible starch and resistant starch and their physical and functional properties
Sureeporn Boonna
2016
Heat adaptation and microencapsulation of Lactobacillus sp. strain 3C2-10 isolated from cassava pulps
Jinjutar Kunnathep
2016
Bioactive peptides derived from in vitro gastrointestinal digestion of cooked chicken meat
Papungkorn Sangsawad
2559
ผลของการดัดแปรพื้นผิวและการฉายรังสีซินโครตรอนต่อคุณสมบัติของสตาร์ชซิเตรทต้านทาน
ผ่องพรรณี นนทมาค
2013
Chemical and antioxidant properties of arabinoxylan hydrolysates from rice bran
Prachit Yuwang
2016
Effect of freeze drying on the stability of starter culture (Bacillus subtilis SB-MYP-1) preserved with soybean flour as a cryoprotectant
Thitikorn Mahidsanan
2558
ประสิทธิภาพการล้างของสารลดแรงตึงผิวชีวภาพจากการหมักผลเชอร์รี่เปรี้ยว (Prunus cerasus L.) เพื่อลดไดเมโธเอท ตะกั่ว Sclerotium rolfsii ปนเปื้อนในข่า (Alpinia galanga (L.) Wild.)
ปริยดา สิทธิศาสตร์
2016
Extraction process and cholesterol-lowering property of dietary fiber from cassava pulp
Ratchadaporn Oonsivilai
;
Pornariya Chirinang
2013
Pre-and post-harvest changes of inulin in jerusalem artichoke (Helianthus tuberosus Linn.) tubers
Sukanya Maicaurkaew
2554
ผลของการใช้สารรีดิวซิงซ์ต่อคุณลักษณะทางเคมีกายภาพและเนื้อสัมผัสของข้าวเก่า
ทานตะวัน ถนอมพลกรัง
2015
Angiotensin i-converting enzyme (ACE) inhibitory activity and immunomodulating activity of protein hydrolysates produced by virgibacillus halodenitrificans sk1-3-7 proteinases
Tidarat Toopcham
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 118
< previous
next >
Discover
Author
2
Fu Tian
2
Natteewan Udomsil
2
Siriwan Nawong
2
Sornchai Sinsuwan
2
Worawikunya Kiatponglarp
1
Arthit Jatupornpongchai
1
Astri Suryani Prawulanari
1
Atchara Dongdang
1
Awanwee Petchkongkaew
1
Bung-Orn Hemung
.
next >
Subject
6
เอนไซม์
5
Antioxidant activity
5
Fish sauce
5
Plant extracts
4
Extracts
4
Peptides
4
Protein
4
แบคทีเรียกรดแล็กติก
3
Cassava pulp
3
Enzymes
.
next >
Date issued
41
2500 - 2564
77
2003 - 2099
Has File(s)
118
true