Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5858
Title: | รายงานการวิจัยการพัฒนาและประยุกต์ใช้เอนไซม์เบตากาแลคโตซิเดสเพื่อการเพิ่มมูลค่าผลิตภัณฑ์นม |
Other Titles: | Development and application of beta-galactosidase for value-added dairy food products |
Authors: | มณฑารพ ยมาภัย อรลัดา เจือจันทร์ |
Keywords: | ผลิตภัณฑ์นม--คุณภาพ;ผลิตภัณฑ์นม--มูลค่า;ผลิตภัณฑ์นม--การปรับปรุง;เอนไซม์เบตากาแลคโตซิเดส |
Issue Date: | 2556 |
Publisher: | สาขาวิชาเทคโนโลยีชีวภาพ สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
Series/Report no.: | SUT3-304-52-36-31 |
URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5858 |
Appears in Collections: | รายงานการวิจัย (Research reports) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Abstract.pdf | บทคัดย่อ | 512.97 kB | Adobe PDF | View/Open |
Fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 1.89 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.