Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5484| Title: | รายงานการวิจัยการพัฒนาสูตรอาหารเพื่อการผลิต และการยืดอายุการเก็บรักษาหัวเชื้อจุลินทรีย์ชีวภาพทางการเกษตร |
| Other Titles: | Formulation of culture media for agricultural bio-inoculant production and shelf-life extension |
| Authors: | หนึ่ง เตียอำรุง พรรณลดา ติตตะบุตร |
| Keywords: | ผลิตภัณฑ์จุลินทรีย์;จุลินทรีย์ในอาหาร;อาหาร--การวิเคราะห์ |
| Issue Date: | 2557 |
| Publisher: | สาขาวิชาเทคโนโลยีชีวภาพ สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
| URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5484 |
| Appears in Collections: | รายงานการวิจัย (Research reports) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Abstract.pdf | บทคัดย่อ | 131.9 kB | Adobe PDF | View/Open |
| Fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 1.28 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.