Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/4547| Title: | Production and characterization of Antioxidant peptides derived from Enzymatic hydrolysis of Surimi wastes |
| Other Titles: | การผลิตและการศึกษาลักษณะเพปไทด์ทีมีคุณสมบัติในการต้านออกซิเดชันจาก วัสดุเหลือทิ'งจากซูริมิโดยใช้เอนไซม์ |
| Authors: | Chompoonuch Wiriyaphan |
| Keywords: | Peptides;Surimi |
| Issue Date: | 2013 |
| Publisher: | School of Food Technology Institute of Agricultural Technology Suranaree University of Technology |
| URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/4547 |
| Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Abstract.pdf | บทคัดย่อ | 228.73 kB | Adobe PDF | View/Open |
| Fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 3.49 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.