Issue Date | Title | Author(s) |
2552 | ความสัมพันธ์ระหว่างปัจจัยทางกายภาพ เศรษฐกิจ-สังคมกับสภาพการเลี้ยงโคเนื้อของผู้เลี้ยงโคเนื้อ ตำบลชะมวง อำเภอควนขนุน จังหวัดพัทลุง | ชฎารัตน์ บุญจันทร์; ศิริจิต ทุ่งหว้า; สุธา วัฒนสิทธิ์ |
2009 | Optimum conditions for dgge of 16s rDNA from SUT tilapia intestinal tract micro flora | Darawan Ruamkuson; Mariena Ketudat-Cairns |
2009 | Intestinal digestibility of the residual components of cassava pulp solid state fermentation by saccharomyces cerevisiae | Walailuck Kaewwongsa; Pramote Paengkoum; Chalong Wachirapakorn; Chalermpon Yuangklang |
2545 | การผลิตอาหารผสมสำเร็จรูปหมักจากผลพลอยได้ทางการเกษตรสำหรับใช้เลี้ยงโคนม | วิศิษฐิพร สุขสมบัติ |
2545 | การผลิตอาหารหยาบหมักจากผลพลอยได้ทางการเกษตรสำหรับใช้เลี้ยงโคนม | วิศิษฐิพร สุขสมบัติ; บุญญฤทธิ์ มุ่งจองกลาง |
2006 | The effect of ruminal bypass fat on milk yields and milk composition of lactating dairy cow | Suksombat Wisitiporn; Lounglawan Pipat; Chullanandana Khukhan |
2006 | The effect of ruminal bypass fat on milk yields and milk composition of lactating dairy cow | Lounglawan Pipat; Suksombat Wisitiporn; Chullanandana Khukhan |
2007 | Effects of Cassava Chips used as Non-stuctural Carbohydrate Source for Lactating Dairy Cows Fed Urea-treated Rice Straw | Paengkoum Pramote; Paengkoum Siwaporn |
2007 | Effects of Equilibration Times on the Fertilization Rate of Cryopreserved Striped Catfish, Pangasius hypophthalmus (Sauvage, 1878) Sperm | Ponchunchoovong Samorn |
2547 | เอกสารปะกอบการสอนวิชา 303316 สรีรวิทยาและกายวิภาคของสัตว์ 1 | ภคนิจ คุปพิทยานันท์ |
2006 | The effect of ruminal bypass fat on milk yields and milk composition of lactating dairy cow | Pipat Lounglawan |
2006 | Energy and protein evaluation of five feeds-tuffs used in diet in which cassava pulp as main energy source for lactating dairy cows | Wisitiporn Suksombat |
2005 | Effects of bypass fat supplementation on the oestrous cycle duration of early lactation cows | P. Kupittayanant |
2006 | Effects of conjugated linoleic acid supplementation in layer diet on fatty acid compositions of egg yolk and layer performances | W . Suksombat |
2550 | สารต้านโภชนะในวัตถุดิบอาหารสัตว์ | ภัทรภร ทัศพงษ์ |
2550 | มารู้จัก Foie gras กันเถอะ | วิทธวัช โมฬี |
2550 | ความสำคัญของสารแทนนินในพืชโปรตีนอาหารสัตว์ในท้องถิ่นต่อการเลี้ยงแพะ | ปราโมทย์ แพงคำ |
2550 | กากมันสำปะหลังกับการใช้ประโยชน์ในอาหารโคนม | วิศิษฐิพร สุขสมบัติ |
2550 | เบญจมาศตัดดอก ที่อำเภอวังน้ำเขียว จังหวัดนครราชสีมา | ธวัชชัย ทีฆชุณหเถียร |
2005 | High-efficiency gene knockdown using chimeric ribozymes in fish embryos | Surintorn Boonanuntanasarn |