Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/4056Full metadata record
| DC Field | Value | Language |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | ฐิติกร มหิสนันท์ | - |
| dc.date.accessioned | 2013-07-10T07:00:40Z | - |
| dc.date.available | 2013-07-10T07:00:40Z | - |
| dc.date.issued | 2555 | - |
| dc.identifier.uri | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/4056 | - |
| dc.format.extent | 3742883 bytes | - |
| dc.format.extent | 250419 bytes | - |
| dc.format.mimetype | application/pdf | - |
| dc.format.mimetype | application/pdf | - |
| dc.language.iso | th | en |
| dc.publisher | สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี | en |
| dc.subject | Bacillus subtilis | en |
| dc.subject | Poly-γ-glutamic acid production | en |
| dc.subject | Ultraviolet radiation | en |
| dc.subject | NTG mutation | en |
| dc.subject | Strain improvement | en |
| dc.title | การปรับปรุงสายพันธุ์ Bacillus subtilis ที่ผลิตกรดแกมมาพอลิกลูตามิกด้วยวิธีการใช้รังสีและ/หรือสารเคมี | en |
| dc.title.alternative | Bacillus subtilis producing poly-γ-glutamic acid (PGA) strain improvement by radiation and/or chemical | en |
| dc.type | Thesis | en |
| dc.degree.name | วิทยาศาสตร์มหาบัณฑิต | - |
| dc.degree.level | ปริญญาโท | - |
| dc.degree.discipline | สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร | - |
| dc.degree.grantor | มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี | - |
| Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) | |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Abstract.pdf | 244.55 kB | Adobe PDF | View/Open | |
| Fulltext.pdf | 3.66 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.