Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/2958| Title: | Some biological effects of shiraz grape products, grown at Suranaree University of Technology farm, on myeloma cells |
| Other Titles: | ผลทางชีวภาพบางประการของผลผลิตองุ่นสายพันธุ์ชีราซซึ่งปลูกในฟาร์มมหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารีต่อเซลล์มะเร็งไมอีโลมา |
| Authors: | Benjabhorn Chusing |
| Keywords: | Shiraz grape;Total phenolicompounds;Antioxidant;Cytotoxicity;Cell proliferation;Apoptosis |
| Issue Date: | 2008 |
| Publisher: | School of Environmental Biology, Institute of Science, Suranaree University of Technology |
| URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/2958 |
| Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Benjahorn_Abst.pdf | Abstract | 461.69 kB | Adobe PDF | View/Open |
| Benjahorn_FUll.pdf | Fulltext | 3.29 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.