Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1718
Title: | การผลิตซอสเห็ดปรุงรสโดยการย่อยด้วยเกรด ด่างและเอนไซม์ |
Authors: | พรอริยา ฉิรินัง |
Advisor: | กนกอร อินทราพิเชฐ |
Keywords: | ซอสเห็ด;การผลิตซอส |
Issue Date: | 2548 |
Publisher: | สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1718 |
ISBN: | 9745335657 |
Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
pornariya_abstract.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 124.01 kB | Adobe PDF | View/Open |
pornariya_fulltext.pdf | บทคัดย่อ | 1.17 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.