Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1611Full metadata record
| DC Field | Value | Language |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Patcharaporn Sripunya | - |
| dc.date.accessioned | 2008-08-22T14:54:57Z | - |
| dc.date.available | 2008-08-22T14:54:57Z | - |
| dc.date.issued | 2005 | - |
| dc.identifier.isbn | 9745334839 | - |
| dc.identifier.uri | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1611 | - |
| dc.format.extent | 2002038 bytes | - |
| dc.format.mimetype | application/pdf | - |
| dc.language.iso | en | en |
| dc.publisher | สาขาวิชาเทคโนโลยีชีวภาพ สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี | en |
| dc.subject | Wine | en |
| dc.subject | Saccharomyces cerevisiae Biotechnology | en |
| dc.title | SELECTION OF YEAST STRAINS CONTAINING b-D-GLUCOSIDASE FOR IMPROVING AROMA IN WINE | en |
| dc.title.alternative | การคัดเลือกสายพันธุ์ยีสต์ที่มีเอนไซม์เบต้ากลูโคซิเดสเพื่อเพิ่มความหอมในไวน์ | en |
| dc.type | Thesis | en |
| dc.degree.name | สาขาวิชาเทคโนโลยีชีวภาพ | - |
| dc.degree.level | ปริญญาโท | - |
| Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) | |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Patcharaporn.pdf | FullText | 1.96 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.