Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1588Full metadata record
| DC Field | Value | Language |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Siriwan Nawong | - |
| dc.date.accessioned | 2008-08-21T17:11:14Z | - |
| dc.date.available | 2008-08-21T17:11:14Z | - |
| dc.date.issued | 2006 | - |
| dc.identifier.isbn | - | - |
| dc.identifier.uri | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1588 | - |
| dc.format.extent | 1305380 bytes | - |
| dc.format.extent | 108720 bytes | - |
| dc.format.mimetype | application/pdf | - |
| dc.format.mimetype | application/pdf | - |
| dc.language.iso | en | en |
| dc.publisher | สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี | en |
| dc.subject | Fish sauce fermentation | en |
| dc.subject | Collection of fish sauce samples | en |
| dc.title | Isolation, selection and identificatin of proteinase-producing bacteria from fish sauce fermentation to be used as starter cultures | en |
| dc.title.alternative | การแยก คัดเลือก และระบุสายพันธุ์แบคทีเรียที่ผลิตเอนไซม์โปรติเนสจากน้ำปลาเพื่อใช้เป็นกล้าเชื้อ | en |
| dc.type | Thesis | en |
| dc.degree.level | วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต | - |
| Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) | |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| siriwan_abstract.pdf | บทคัดย่อ | 106.17 kB | Adobe PDF | View/Open |
| siriwan_fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 1.27 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.