Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1588| Title: | Isolation, selection and identificatin of proteinase-producing bacteria from fish sauce fermentation to be used as starter cultures |
| Other Titles: | การแยก คัดเลือก และระบุสายพันธุ์แบคทีเรียที่ผลิตเอนไซม์โปรติเนสจากน้ำปลาเพื่อใช้เป็นกล้าเชื้อ |
| Authors: | Siriwan Nawong |
| Keywords: | Fish sauce fermentation;Collection of fish sauce samples |
| Issue Date: | 2006 |
| Publisher: | สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
| URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1588 |
| ISBN: | - |
| Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| siriwan_abstract.pdf | บทคัดย่อ | 106.17 kB | Adobe PDF | View/Open |
| siriwan_fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 1.27 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.