Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1582| Title: | Production of bacteriocins by lactococcus lactis TISTR 1401 and application in pork meatballs |
| Other Titles: | การผลิตแบคเทอริโอซินจาก Lactococcus lactes TISIR 1401 และการประยุกต์ใช้ในผลิตภัณฑ์ลูกชิ้นหมู |
| Authors: | Saroj Gosaarak |
| Keywords: | Bacteriocins;Bacterial strains;Bacteriocin assay |
| Issue Date: | 2006 |
| Publisher: | สำนักวิชาเทคโนโลยีเกษตร สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
| URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1582 |
| ISBN: | - |
| Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| saroj_abst.pdf | บทคัดย่อ | 583.3 kB | Adobe PDF | View/Open |
| saroj_fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 1.4 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.