Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1250| Title: | Characteristics of endogenous proteinases in indian anchovy (Stolephorus spp.) |
| Other Titles: | คุณลักษณะของโปรตีนในปลากะตัก(Stolephorus spp.) |
| Authors: | Patcharin Siringan |
| Keywords: | PROTEINASES IN INDIAN ANCHOVY |
| Issue Date: | 2004 |
| Publisher: | สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
| URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1250 |
| ISBN: | 9745334294 |
| Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| พัชรินทร์ ศิริงาน_abstract.pdf | บทคัดย่อ | 138 kB | Adobe PDF | View/Open |
| พัชรินทร์ ศิริงาน_fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 1.93 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.