Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1248| Title: | ผลของการเสริมConjugated Iinoleic acid(CLA)ในอาหารไก่ไข่ต่อองค์ประกอบของกรดไขมันในไข่แดงและสมรรถภาพการผลิตของไก่ไข่ |
| Other Titles: | EFFECTS OF CONJUGATED LINOLEIC ACID (CLA)SUPPLEMENTATION IN LAYER DIETS ON FATTY ACID COMPOSITIONS OF EGG YOLK AND LAYER PERFORMANCES |
| Authors: | สุรัสสา สมิตะโยธิน |
| Keywords: | ผลของการเสริมConjugated Iinoleic acid(CLA)ในอาหารไก่ไข่ |
| Issue Date: | 2547 |
| Publisher: | สาขาวิชาเทคโนโลยีการผลิตสัตว์ สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
| URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1248 |
| ISBN: | 9745334637 |
| Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| สุรัสสา_abstract.pdf | บทคัดย่อ | 150.68 kB | Adobe PDF | View/Open |
| สุรัสสา_fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 748.95 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.