Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1248Full metadata record
| DC Field | Value | Language |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | สุรัสสา สมิตะโยธิน | - |
| dc.date.accessioned | 2008-08-16T13:40:21Z | - |
| dc.date.available | 2008-08-16T13:40:21Z | - |
| dc.date.issued | 2547 | - |
| dc.identifier.isbn | 9745334637 | - |
| dc.identifier.uri | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1248 | - |
| dc.format.extent | 766927 bytes | - |
| dc.format.extent | 154301 bytes | - |
| dc.format.mimetype | application/pdf | - |
| dc.format.mimetype | application/pdf | - |
| dc.language.iso | th | en |
| dc.publisher | สาขาวิชาเทคโนโลยีการผลิตสัตว์ สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี | en |
| dc.subject | ผลของการเสริมConjugated Iinoleic acid(CLA)ในอาหารไก่ไข่ | en |
| dc.title | ผลของการเสริมConjugated Iinoleic acid(CLA)ในอาหารไก่ไข่ต่อองค์ประกอบของกรดไขมันในไข่แดงและสมรรถภาพการผลิตของไก่ไข่ | en |
| dc.title.alternative | EFFECTS OF CONJUGATED LINOLEIC ACID (CLA)SUPPLEMENTATION IN LAYER DIETS ON FATTY ACID COMPOSITIONS OF EGG YOLK AND LAYER PERFORMANCES | en |
| dc.type | Thesis | en |
| dc.degree.level | วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต | - |
| Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) | |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| สุรัสสา_abstract.pdf | บทคัดย่อ | 150.68 kB | Adobe PDF | View/Open |
| สุรัสสา_fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 748.95 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.