Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1145| Title: | Extraction and antioxidant activity of carnosine from native, hybrid native and broiler chicken meats |
| Other Titles: | การสกัดคาร์โนซีนจากเนื้อไก่พื้นเมือง ไก่ลูกผสมพื้นเมืองและไก่กระทง และความสามารถในการเป็นแอนตีออกซิแดนท์ |
| Authors: | Bussayarat Maikhunthod |
| Keywords: | Chicken;Antioxidant |
| Issue Date: | 2003 |
| Publisher: | สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
| URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1145 |
| ISBN: | 9745333212 |
| Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| bussayarat_fulltext.pdf | Fulltext | 1.36 MB | Adobe PDF | View/Open |
| bussayarat_abstract.pdf | Abstract | 69.73 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.