Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/10060
Title: Effects of resveratrol supplementation in in vitro embryo culture medium and post warming solution on developmental rates and quality of vitrified bovine blastocysts
Other Titles: ผลของการเสริมเรสเวอราทอลในน้ำยาเลี้ยงตัวอ่อนหลังละลายต่ออัตราการพัฒนาและคุณภาพของตัวอ่อนโคแช่แข็งระยะบลาสโตซิส
Authors: Yanapon Anthakat
Advisor: Rangsun Parnpai
Keywords: Bovine embryo;Resveratrol;Vitrification
Issue Date: 2023
Publisher: School of Biotechnology Institute of Agricultural Technology Suranaree University of Technology
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/10060
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abstract.pdfAbstract4.51 MBAdobe PDFView/Open
Fulltext.pdfFulltext9.7 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.