Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/10060
Title: | Effects of resveratrol supplementation in in vitro embryo culture medium and post warming solution on developmental rates and quality of vitrified bovine blastocysts |
Other Titles: | ผลของการเสริมเรสเวอราทอลในน้ำยาเลี้ยงตัวอ่อนหลังละลายต่ออัตราการพัฒนาและคุณภาพของตัวอ่อนโคแช่แข็งระยะบลาสโตซิส |
Authors: | Yanapon Anthakat |
Advisor: | Rangsun Parnpai |
Keywords: | Bovine embryo;Resveratrol;Vitrification |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | School of Biotechnology Institute of Agricultural Technology Suranaree University of Technology |
URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/10060 |
Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Abstract.pdf | Abstract | 4.51 MB | Adobe PDF | View/Open |
Fulltext.pdf | Fulltext | 9.7 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.