Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/9972| Title: | รายงานการวิจัยโครงการนวัตกรรมอาหารเพื่อความปลอดภัยและมูลค่าเพิ่มนครชัยบุรินทร์ |
| Other Titles: | Food innovation center of Nakhon Chaiburin |
| Authors: | จิรวัฒน์ ยงสวัสดิกุล สุนันทา ทองทา สุรินทร บุญอนันธนสาร สุรีลักษณ์ รอดทอง ชาญชัย ทองโสภา |
| Keywords: | นวัตกรรมอาหาร;นครชัยบุรินทร์ |
| Issue Date: | 2566 |
| Publisher: | สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
| Series/Report no.: | SUT3-305-61-12-06; |
| Description: | ได้รับทุนอุดหนุนการวิจัยจากมหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี ปีงบประมาณ พ.ศ. 2561 |
| URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/9972 |
| Appears in Collections: | รายงานการวิจัย (Research reports) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| 8.SUT3 305 61 12 06-Abstract.pdf | บทคัดย่อ | 15.71 MB | Adobe PDF | View/Open |
| 8.SUT3 305 61 12 06-Fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 15.71 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.