Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/9919
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | พรศิริ จงกล | en_US |
dc.contributor.author | เมษา อาจสิทธิ์ | en_US |
dc.date.accessioned | 2024-02-18T03:13:43Z | - |
dc.date.available | 2024-02-18T03:13:43Z | - |
dc.date.issued | 2563 | - |
dc.identifier.uri | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/9919 | - |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | สาขาวิชาวิศวกรรมอุตสาหการ สำนักวิชาวิศวกรรมศาสตร์ มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี | en_US |
dc.subject | หมี่โคราช | en_US |
dc.subject | การเพิ่มผลผลิต | en_US |
dc.subject | การลดการสูญเสียจากการผลิต | en_US |
dc.title | แนวทางการเพิ่มผลผลิตในการผลิตหมี่ทำมือของกลุ่มชุมชนผู้ผลิตหมี่โคราช | en_US |
dc.title.alternative | Guideline to increasing productivity in hand made production in Korat noodle community groups | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
dc.degree.name | วิศวกรรมศาสตรมหาบัณฑิต | - |
dc.degree.level | ปริญญาโท | - |
dc.degree.discipline | วิศวกรรมระบบอุตสาหกรรมและสิ่งแวดล้อม | - |
dc.degree.grantor | มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี | - |
Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Abstract.pdf | บทคัดย่อ | 3.58 MB | Adobe PDF | View/Open |
Fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 6.52 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.