Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/9881
Title: แบบจำลองการปรับตัวของผู้ประกอบการร้านอาหารริมบาทวิถีในสถานการณ์โควิด-19 ในจังหวัดนครราชสีมา
Other Titles: Structural equation model of adaptation of street food entrepreneurs during the covid-19 pandemic in Nakhon Ratchasima province
Authors: วราลักษณ์ มาตย์ภูธร
Advisor: อดิศักดิ์ สุวิทวัส
Keywords: ผู้ประกอบการ--การปรับตัว;สถานการณ์โควิด;นวัตกรรมอาหาร;ผู้ประกอบการ--ความเสี่ยง
Issue Date: 2566
Publisher: สาขาวิชาเทคโนโลยีการจัดการ สำนักวิชาเทคโนโลยีสังคม มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/9881
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abstract.pdfบทคัดย่อ9.64 MBAdobe PDFView/Open
Fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม13.89 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.