Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/9875
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | พรพิมล มูลแก้ว | en_US |
dc.date.accessioned | 2023-11-07T08:09:27Z | - |
dc.date.available | 2023-11-07T08:09:27Z | - |
dc.date.issued | 2566 | - |
dc.identifier.uri | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/9875 | - |
dc.description.sponsorship | ได้รับทุนอุดหนุนการวิจัยจากมหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี ปีงบประมาณ พ.ศ.2565 | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | สาขาวิชาวิศวกรรมเกษตรและอาหาร สำนักวิชาวิศวกรรมศาสตร์ มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี | en_US |
dc.relation.ispartofseries | SUT7-703-65-12-03; | - |
dc.subject | พรีไบโอติก | en_US |
dc.subject | ไอศกรีม | en_US |
dc.title | รายงานการวิจัยผลของการเติมพรีไบโอติกต่อสมบัติทางเคมีกายภาพของไอศกรีมโยเกิร์ต | en_US |
dc.title.alternative | Effects of prebiotic addition on physicochemical properties of Ice cream yogurt | en_US |
dc.type | Research | en_US |
Appears in Collections: | รายงานการวิจัย (Research reports) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Abstract.pdf | บทคัดย่อ | 2.91 MB | Adobe PDF | View/Open |
Fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 2.91 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.