Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/9875
Title: | รายงานการวิจัยผลของการเติมพรีไบโอติกต่อสมบัติทางเคมีกายภาพของไอศกรีมโยเกิร์ต |
Other Titles: | Effects of prebiotic addition on physicochemical properties of Ice cream yogurt |
Authors: | พรพิมล มูลแก้ว |
Keywords: | พรีไบโอติก;ไอศกรีม |
Issue Date: | 2566 |
Publisher: | สาขาวิชาวิศวกรรมเกษตรและอาหาร สำนักวิชาวิศวกรรมศาสตร์ มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
Series/Report no.: | SUT7-703-65-12-03; |
URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/9875 |
Appears in Collections: | รายงานการวิจัย (Research reports) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Abstract.pdf | บทคัดย่อ | 2.91 MB | Adobe PDF | View/Open |
Fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 2.91 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.