Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/9868
Title: | รายงานการวิจัยการศึกษาผลของการยับยั้งการเกิดแผลในกระเพาะอาหารด้วยใบมะยมสกัดด้วยน้ำในหนูที่ถูกป้อนแอลกอฮอล์ |
Other Titles: | Gastroprotective effect of hot water extracts of Phyllanthus acidus (L.) skeels leaf extract against alcohol-induced gastric ulcer model rats |
Authors: | กิติพงษ์ พรมโย |
Keywords: | โรคระบบทางเดินอาหาร;แผลในกระเพาะอาหาร;สารสกัดจากพืช |
Issue Date: | 2565 |
Publisher: | สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
Series/Report no.: | SUT3-305-62-12-30; |
URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/9868 |
Appears in Collections: | รายงานการวิจัย (Research reports) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Abstract.pdf | บทคัดย่อ | 2.19 MB | Adobe PDF | View/Open |
Fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 2.19 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.