Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/9868
Title: รายงานการวิจัยการศึกษาผลของการยับยั้งการเกิดแผลในกระเพาะอาหารด้วยใบมะยมสกัดด้วยน้ำในหนูที่ถูกป้อนแอลกอฮอล์
Other Titles: Gastroprotective effect of hot water extracts of Phyllanthus acidus (L.) skeels leaf extract against alcohol-induced gastric ulcer model rats
Authors: กิติพงษ์ พรมโย
Keywords: โรคระบบทางเดินอาหาร;แผลในกระเพาะอาหาร;สารสกัดจากพืช
Issue Date: 2565
Publisher: สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
Series/Report no.: SUT3-305-62-12-30;
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/9868
Appears in Collections:รายงานการวิจัย (Research reports)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abstract.pdfบทคัดย่อ2.19 MBAdobe PDFView/Open
Fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม2.19 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.