Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/9802
Title: | รายงานการปฏิบัติงานสหกิจศึกษาการวิเคราะห์ปัจจัยการควบคุมและปรับปรุงความดันในผลิตภัณฑ์ฟรุ๊ตที |
Other Titles: | Analysis of controlling and developing pressure in can of fruitea product |
Authors: | นัยนา แสนทอง |
Keywords: | น้ำผลไม้กระป๋อง--การผลิต;น้ำผลไม้ |
Issue Date: | 2545 |
Publisher: | สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
Description: | รายงานนี้เป็นส่วนหนึ่งของวิชาสหกิจศึกษา สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/9802 |
Appears in Collections: | รายงานปฏิบัติงานสหกิจศึกษา (Cooperative Reports) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
21.3264-edit.pdf | เอกสารแบับเต็ม | 17.33 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.