Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/9795
Title: | รายงานการปฏิบัติงานสหกิจศึกษาลักษณะของผลิตภัณฑ์เนื้อไก่แช่แข็ง |
Other Titles: | Specification of frozen chicken meat |
Authors: | เนตรดาว สถิรชีวิน ขวัญหญิง คุ้มทองหลาง |
Keywords: | อาหารแช่แข็ง;ไก่แช่แข็ง |
Issue Date: | 2541 |
Publisher: | สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
Description: | รายงานนี้เป็นส่วนหนึ่งของวิชาสหกิจศึกษา สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/9795 |
Appears in Collections: | รายงานปฏิบัติงานสหกิจศึกษา (Cooperative Reports) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
19.3363-edit.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 10.09 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.