Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/974| Title: | รายงานการวิจัยปัจจัยที่มีผลต่อปริมาณฮีสตามีนในกระบวนการผลิตน้ำปลา |
| Other Titles: | Factors Affecting Histamine Formation in Fish Sauce Fermentation |
| Authors: | จิรวัฒน์ ยงสวัสดิกุล |
| Keywords: | การผลิตน้ำปลา;ฮีสตามีน |
| Issue Date: | 2546 |
| Description: | ผลงานวิชาการคณาจารย์มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
| URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/974 |
| Appears in Collections: | รายงานการวิจัย (Research reports) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| bib30.1.pdf | เอกสารฉบับย่อ | 117.05 kB | Adobe PDF | View/Open |
| BIB330_F[1].pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 3.97 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.