Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/9695
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorSiwatt Thaiudomen_US
dc.contributor.authorGuan Yufangen_US
dc.date.accessioned2023-05-10T13:33:19Z-
dc.date.available2023-05-10T13:33:19Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/9695-
dc.language.isoenen_US
dc.publisherSchool of Food Technology Institute of Agricultural Suranaree University of Technologyen_US
dc.subjectPotato starchen_US
dc.subjectCaseinen_US
dc.subjectWhey proteinen_US
dc.subjectSoybean oilen_US
dc.subjectDigestibilityen_US
dc.titleThe physicochemical properties and starch digestibility of the ternary food systems composed of potato starch, milk Proteins, and soybean oilen_US
dc.title.alternativeสมบัติทางเคมีฟิสิกส์และความสามารถในการย่อยแป้งของระบบอาหารแบบตติยภูมิที่ประกอบด้วยแป้งมันฝรั่ง โปรตีนนม และน้ำมันถั่วเหลืองen_US
dc.typeThesisen_US
dc.degree.nameDoctor of Philosophy-
dc.degree.levelDoctoral Degree-
dc.degree.disciplineFood Technology-
dc.degree.grantorSuranaree University of Technology-
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abstract.pdfAbstract564.55 kBAdobe PDFView/Open
Fulltext.pdfFulltext8.44 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.