Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/9563
Title: | รายงานการวิจัยการเตรียมพอลิเอทิลีนความหนาแน่นสูงที่เติมผงเปลือกไข่: ผลของขนาดผงเปลือกไข่และการปรับปรุงการย่อยสลายทางชีวภาพ |
Other Titles: | Preparation of eggshell powder (ESP) filled HDPE: effect of ESP size and biodegradability improvement |
Authors: | วิมลลักษณ์ สุตะพันธ์ |
Keywords: | ผงเปลือกไข่;การย่อยสลายทางชีวภาพ;พอลิเอทิลีน |
Issue Date: | 2561 |
Publisher: | สาขาวิชาวิศวกรรมพอลิเมอร์ สำนักวิชาวิศวกรรมศาสตร์ มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
Series/Report no.: | SUT7-710-55-24-20; |
URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/9563 |
Appears in Collections: | รายงานการวิจัย (Research reports) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Abstract.pdf | บทคัดย่อ | 6.24 MB | Adobe PDF | View/Open |
Fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 6.24 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.