Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/9551
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorPodjana Chumkhunthoden_US
dc.date.accessioned2023-01-18T10:42:55Z-
dc.date.available2023-01-18T10:42:55Z-
dc.date.issued1996-
dc.identifier.otherมทส. Coop สวทก.อ65 P63 1996-
dc.identifier.urihttp://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/9551-
dc.descriptionรายงานนี้เป็นส่วนหนึ่งของวิชาสหกิจศึกษา สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารีen_US
dc.language.isoenen_US
dc.publisherSchool of Food Technology Institute of Agricultural Technology Suranaree University of Technologyen_US
dc.subjectFood microbiologyen_US
dc.subjectCo-operativeen_US
dc.titleCo-operative workterms reporten_US
dc.typeOtheren_US
Appears in Collections:รายงานปฏิบัติงานสหกิจศึกษา (Cooperative Reports)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
9.B3650172-edit.pdfFulltext6.98 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.