Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/9551
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Podjana Chumkhunthod | en_US |
dc.date.accessioned | 2023-01-18T10:42:55Z | - |
dc.date.available | 2023-01-18T10:42:55Z | - |
dc.date.issued | 1996 | - |
dc.identifier.other | มทส. Coop สวทก.อ65 P63 1996 | - |
dc.identifier.uri | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/9551 | - |
dc.description | รายงานนี้เป็นส่วนหนึ่งของวิชาสหกิจศึกษา สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี | en_US |
dc.language.iso | en | en_US |
dc.publisher | School of Food Technology Institute of Agricultural Technology Suranaree University of Technology | en_US |
dc.subject | Food microbiology | en_US |
dc.subject | Co-operative | en_US |
dc.title | Co-operative workterms report | en_US |
dc.type | Other | en_US |
Appears in Collections: | รายงานปฏิบัติงานสหกิจศึกษา (Cooperative Reports) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
9.B3650172-edit.pdf | Fulltext | 6.98 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.