Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/948
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Kaewkanlaya Wongkalasin | - |
dc.date.accessioned | 2008-08-11T14:10:16Z | - |
dc.date.available | 2008-08-11T14:10:16Z | - |
dc.date.issued | 2004 | - |
dc.identifier.isbn | 9745334332 | - |
dc.identifier.uri | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/948 | - |
dc.format.extent | 2417436 bytes | - |
dc.format.extent | 116748 bytes | - |
dc.format.mimetype | application/pdf | - |
dc.format.mimetype | application/pdf | - |
dc.language.iso | en | en |
dc.publisher | สาขาวิชาจุลชีววิทยา สำนักวิชาวิทยาศาสตร์ มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี | en |
dc.subject | Bacteria for wine fermentation | en |
dc.title | SELECTION OF MALOLACTIC BACTERIA FOR WINE FERMENTATION | en |
dc.title.alternative | การคัดเลือกแบคทีเรียมาโลแลคติกเพื่อใช้ในการหมักไวน์ | en |
dc.type | Thesis | en |
dc.degree.level | ปริญญาวิทยาศาสตรมหาบัณฑิต | - |
Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
kaewkanlaya_abstract.pdf | บทคัดย่อ | 114.01 kB | Adobe PDF | View/Open |
kaewkanlaya_fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 2.36 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.