Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/948
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorKaewkanlaya Wongkalasin-
dc.date.accessioned2008-08-11T14:10:16Z-
dc.date.available2008-08-11T14:10:16Z-
dc.date.issued2004-
dc.identifier.isbn9745334332-
dc.identifier.urihttp://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/948-
dc.format.extent2417436 bytes-
dc.format.extent116748 bytes-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.language.isoenen
dc.publisherสาขาวิชาจุลชีววิทยา สำนักวิชาวิทยาศาสตร์ มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารีen
dc.subjectBacteria for wine fermentationen
dc.titleSELECTION OF MALOLACTIC BACTERIA FOR WINE FERMENTATIONen
dc.title.alternativeการคัดเลือกแบคทีเรียมาโลแลคติกเพื่อใช้ในการหมักไวน์en
dc.typeThesisen
dc.degree.levelปริญญาวิทยาศาสตรมหาบัณฑิต-
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
kaewkanlaya_abstract.pdfบทคัดย่อ114.01 kBAdobe PDFView/Open
kaewkanlaya_fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม2.36 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.