Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/9447
Title: | Utilization of anthocyanin from purple neem foliage on antioxidant activity and meat quality in growing goats |
Other Titles: | การใช้ประโยชน์ของแอนโทไซยานินจากใบรวมก้านสะเดาสีม่วงต่อการต้านอนุมูลอิสระและคุณภาพเนื้อในแพะกำลังเจริญเติบโต |
Authors: | Nittaya Taethaisong |
Advisor: | Pramote Paengkoum |
Keywords: | Meat--Quality;Antioxidant activity;Purple neem foliage;Plant extracts;Goats--Feeding and feeds |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | School of Animal Production Technology and Innovation Institute of Agricultural Technology Suranaree University of Technology |
URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/9447 |
Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Abstract.pdf | Abstract | 489.51 kB | Adobe PDF | View/Open |
Fulltext.pdf | Fulltext | 3.85 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.