Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/9425
Title: | รายงานการวิจัยผงสำเร็จรูปผสมกล้าเชื้อเพื่อการแปรรูปผลิตภัณฑ์ผักและผลไม้ดองน้ำเกลือ |
Other Titles: | Instant ingredient powder with starter culture for processing of fruits and vegetable brine pickle |
Authors: | ปิยะวรรณ กาสลัก สุวิมล เจตะวัฒนะ |
Keywords: | การแปรรูปผลไม้;การแปรรูปผัก;ผงสำเร็จรูปสำหรับการดอง;การหมักดองผัก;การหมักดองผลไม้ |
Issue Date: | 2565 |
Publisher: | สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
Series/Report no.: | SUT3-305-60-24-04; |
URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/9425 |
Appears in Collections: | รายงานการวิจัย (Research reports) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Abstract.pdf | บทคัดย่อ | 298.4 kB | Adobe PDF | View/Open |
Fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 1.42 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.