Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/9410
Title: Antimicrobial activity and chemical composition of essential oil from ma sang (Feroniella lucida (Scheff.) Swingle.) fruit
Other Titles: ฤทธิ์ยับยั้งการเจริญของจุลินทรีย์และองค์ประกอบทางเคมีของน้ำมันหอมระเหยจากผลมะสัง (Feroniella lucida (Scheff.) Swingle.)
Authors: Tawan Nopanitaya
Keywords: Feroniella Lucida (Scheff) Swingle;Essential oil;Chemical composition;Antimicrobial activity;Mode of action
Issue Date: 2018
Publisher: School of Preclinic Institute of Science Suranaree University of Technology
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/9410
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abstract.pdfAbstract12.8 MBAdobe PDFView/Open
Fulltext.pdfFulltext21.19 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.