Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/9344
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | วีรชัย อาจหาญ | en_US |
dc.contributor.author | ณัฐพร ชัชวาลธาตรี | en_US |
dc.date.accessioned | 2022-08-26T02:47:53Z | - |
dc.date.available | 2022-08-26T02:47:53Z | - |
dc.date.issued | 2564 | - |
dc.identifier.uri | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/9344 | - |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | สาขาวิชาวิศวกรรมเกษตรและอาหาร สำนักวิชาวิศวกรรมศาสตร์ มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี | en_US |
dc.subject | ข้าวเปลือกงอก | en_US |
dc.subject | การทำแห้งด้วยรังสีอินฟาเรด | en_US |
dc.subject | สารออกฤทธิ์ทางชีวภาพ | en_US |
dc.subject | ข้าวกล้องงอก--คุณภาพ | en_US |
dc.title | การเพิ่มคุณภาพของข้าวกล้องงอกโดยการแช่ข้าวเปลือกภายใต้สภาวะความดันไฮโดรสแตติก | en_US |
dc.title.alternative | Quality enhancement of germinated brown rice by soaking of paddy underhydrostatic pressure condition | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
dc.degree.name | วิศวกรรมศาสตรดุษฎีบัณฑิต | - |
dc.degree.level | ปริญญาเอก | - |
dc.degree.discipline | วิศวกรรมเครื่องกลและระบบกระบวนการ | - |
dc.degree.grantor | มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี | - |
Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Abstract.pdf | บทคัดย่อ | 1.37 MB | Adobe PDF | View/Open |
Fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 12.26 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.