Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/9344| Title: | การเพิ่มคุณภาพของข้าวกล้องงอกโดยการแช่ข้าวเปลือกภายใต้สภาวะความดันไฮโดรสแตติก |
| Other Titles: | Quality enhancement of germinated brown rice by soaking of paddy underhydrostatic pressure condition |
| Authors: | ณัฐพร ชัชวาลธาตรี |
| Advisor: | วีรชัย อาจหาญ |
| Keywords: | ข้าวเปลือกงอก;การทำแห้งด้วยรังสีอินฟาเรด;สารออกฤทธิ์ทางชีวภาพ;ข้าวกล้องงอก--คุณภาพ |
| Issue Date: | 2564 |
| Publisher: | สาขาวิชาวิศวกรรมเกษตรและอาหาร สำนักวิชาวิศวกรรมศาสตร์ มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
| URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/9344 |
| Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Abstract.pdf | บทคัดย่อ | 1.37 MB | Adobe PDF | View/Open |
| Fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 12.26 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.