Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/9310
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | ธิราพร จุลยุเสน | en_US |
dc.contributor.author | ศักดิ์สิทธิ์ สอนสมบูรณ์สุข | en_US |
dc.date.accessioned | 2022-07-22T02:25:31Z | - |
dc.date.available | 2022-07-22T02:25:31Z | - |
dc.date.issued | 2564 | - |
dc.identifier.uri | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/9310 | - |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | สาขาวิชาวิศวกรรมเกษตร สำนักวิชาวิศวกรรมศาสตร์ มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี | en_US |
dc.subject | ข้าวกล้อง | en_US |
dc.subject | ข้าวกล้องงอก | en_US |
dc.subject | ข้าวพอง--การผลิต | en_US |
dc.title | การพัฒนาวิธีการเตรียมข้าวกล้องงอกเพื่อผลิตข้าวพอง | en_US |
dc.title.alternative | Development of germinated brown rice preparation methods for puffed rice production | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
dc.degree.name | วิศวกรรมศาสตรมหาบัณฑิต | - |
dc.degree.level | ปริญญาโท | - |
dc.degree.discipline | วิศวกรรมเครื่องกลและระบบกระบวนการ | - |
dc.degree.grantor | มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี | - |
Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Abstract.pdf | บทคัดย่อ | 463.52 kB | Adobe PDF | View/Open |
Fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 8.71 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.