Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/9272
Title: Antioxidant and anti-inflammatory effects of Oroxylum Indicum (L.) Kurz and Gymnema Inodorum (LOUR.) decne. extracts on Raw264.7 macrophages
Other Titles: ผลการต้านอนุมูลอิสระและต้านการอักเสบของสารสกัดจากเพกาและผักเชียงดาในเซลล์แมโครฟาจ (RAW264.7)
Authors: Benjawan Dunkhunthod
Keywords: Plant extracts;Free radicals (Chemistry);Antioxidants;Oroxylum Indicum;Anti-inflammation;Phytochemical;Gymnema Inodorum
Issue Date: 2021
Publisher: School of Preclinical Institute of Sciences Suranaree University of Technology
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/9272
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abstract.pdfAbstract2.72 MBAdobe PDFView/Open
Fulltext.pdfFulltext27.71 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.