Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/9154Full metadata record
| DC Field | Value | Language |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | ณัฐวุฒิ สานคล่อง | en_US |
| dc.date.accessioned | 2022-03-30T09:47:48Z | - |
| dc.date.available | 2022-03-30T09:47:48Z | - |
| dc.date.issued | 2563 | - |
| dc.identifier.uri | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/9154 | - |
| dc.language.iso | th | en_US |
| dc.publisher | สาขาวิชาวิศวกรรมอุตสาหการ สำนักวิชาวิศวกรรมศาสตร์ มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี | en_US |
| dc.subject | กระบวนการขึ้นรูปผลิตภัณฑ์ | en_US |
| dc.subject | การขึ้นรูปแบบสามมิติ | en_US |
| dc.subject | การอัดขึ้นรูป | en_US |
| dc.title | การศึกษาปัจจัยที่มีผลต่อการพิมพ์ช็อกโกแลตด้วยเครื่อง FDM แบบอัดขึ้นรูปด้วยสกรูเดี่ยว | en_US |
| dc.title.alternative | A study of parameter that effect to single screw-based extrusion for chocolate printing by Fused Deposition Manufacturing (FDM) | en_US |
| dc.type | Thesis | en_US |
| dc.degree.name | วิศวกรรมศาสตรมหาบัณฑิต | - |
| dc.degree.level | ปริญญาโท | - |
| dc.degree.discipline | วิศวกรรมระบบอุตสาหกรรมและสิ่งแวดล้อม | - |
| dc.degree.grantor | มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี | - |
| Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) | |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 9.85 MB | Adobe PDF | View/Open |
| Abstract.pdf | บทคัดย่อ | 537.17 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.