Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/9131
Title: | รายงานการวิจัยการพัฒนากระบวนการแปรรูปใยอาหารละลายน้ำได้แบบไพโรเดกซ์ตรินจากแป้งมันสำปะหลัง |
Other Titles: | Process development of soluble fiber as pyrodextrin from cassava starch |
Authors: | สุนันทา ทองทา |
Keywords: | แป้งมันสำปะหลัง;การแปรรูปอาหาร;ใยอาหาร;ไพโรเดกซ์ตริน |
Issue Date: | 2563 |
Publisher: | สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
Series/Report no.: | SUT3-305-59-24-09; |
URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/9131 |
Appears in Collections: | รายงานการวิจัย (Research reports) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 3.18 MB | Adobe PDF | View/Open |
Abstract_IR9131.pdf | บทคัดย่อ | 3.04 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.