Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/9130| Title: | รายงานการวิจัยผลของโปรตีนใยอาหารและไขมันต่อดัชนีน้ำตาลของระบบอาหารข้าว |
| Other Titles: | Effect of protein fiber and lipid on glycemic index of rice food system |
| Authors: | สุนันทา ทองทา |
| Keywords: | โปรตีน;ใยอาหาร;ไขมัน;น้ำตาล;ดัชนีน้ำตาล;การย่อยของสตาร์ช;ข้าวขึ้นรูป;กรดไขมัน |
| Issue Date: | 2563 |
| Publisher: | สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
| Series/Report no.: | SUT3-305-59-24-08; |
| URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/9130 |
| Appears in Collections: | รายงานการวิจัย (Research reports) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Abstract.pdf | บทคัดย่อ | 454.25 kB | Adobe PDF | View/Open |
| Fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 1.29 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.