Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/9129
Title: | รายงานการวิจัยผลของการเก็บรักษาในน้ำแข็งต่อคุณภาพโปรตีนและลิพิดของปลาและเนื้อปลาบดล้างน้ำที่เตรียมจากปลาเกล็ดเงิน |
Other Titles: | Effect of postharvest ice storage on protein and lipid quality of silver carp and its washed mince |
Authors: | จิรวัฒน์ ยงสวัสดิกุล กาญจนา ธรรมนู |
Keywords: | ปลาเกล็ดเงิน;เนื้อปลาบด;โปรตีน--คุณภาพ;ลิพิดปลา |
Issue Date: | 2565 |
Publisher: | สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
Series/Report no.: | SUT3-305-59-24-13; |
URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/9129 |
Appears in Collections: | รายงานการวิจัย (Research reports) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Abstract.pdf | บทคัดย่อ | 713.54 kB | Adobe PDF | View/Open |
Fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 2.12 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.