Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/9129| Title: | รายงานการวิจัยผลของการเก็บรักษาในน้ำแข็งต่อคุณภาพโปรตีนและลิพิดของปลาและเนื้อปลาบดล้างน้ำที่เตรียมจากปลาเกล็ดเงิน |
| Other Titles: | Effect of postharvest ice storage on protein and lipid quality of silver carp and its washed mince |
| Authors: | จิรวัฒน์ ยงสวัสดิกุล กาญจนา ธรรมนู |
| Keywords: | ปลาเกล็ดเงิน;เนื้อปลาบด;โปรตีน--คุณภาพ;ลิพิดปลา |
| Issue Date: | 2565 |
| Publisher: | สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
| Series/Report no.: | SUT3-305-59-24-13; |
| URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/9129 |
| Appears in Collections: | รายงานการวิจัย (Research reports) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Abstract.pdf | บทคัดย่อ | 713.54 kB | Adobe PDF | View/Open |
| Fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 2.12 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.