Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/9030| Title: | รายงานการวิจัยการผลิตเพปไทด์ที่มีสมบัติต้านออกซิเดชันจากเลือดไก่ |
| Other Titles: | Production of antioxidant peptides from chicken blood |
| Authors: | จิรวัฒน์ ยงสวัสดิกุล เบ็ญจมาศ จิตรสมบูรณ์ |
| Keywords: | เพปไทด์--การผลิต;เลือดไก่;การผลิตเพปไทด์;ออกซิเดชัน;สารต้านอนุมูลอิสระ |
| Issue Date: | 2564 |
| Publisher: | สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
| Series/Report no.: | SUT3-305-58-24-14; |
| URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/9030 |
| Appears in Collections: | รายงานการวิจัย (Research reports) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 2.1 MB | Adobe PDF | View/Open |
| Abstract_IR9030.pdf | บทคัดย่อ | 1.99 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.