Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/8973
Title: Effect of pretreatment methods on antioxidant activity of egg white hydrolysate
Other Titles: ผลของกระบวนการเตรียมตัวอย่างก่อนการย่อยต่อกิจกรรมต้านอนุมูลอิสระของไข่ขาวไฮโดรไลเซท
Authors: Astri Suryani Prawulanari
Keywords: Egg white;Ultrasound;Microwave;Steam sterilization;Antioxidant activity;Fourier-transform infrared spectroscopy
Issue Date: 2020
Publisher: School of Food Technology Institute of Agricultural Technology Suranaree University of Technology
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/8973
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abstract.pdfAbstract430.79 kBAdobe PDFView/Open
Fulltext.pdfFulltext5.27 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.