Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/8952
Title: | รายงานการวิจัยผลของการประยุกต์ใช้คลื่นอัลตร้าซาวด์ต่อคุณสมบัติทางกายภาพและระยะเวลาในการผลิตไข่เค็ม |
Other Titles: | Effect of applied ultrasound on the physical properties and processing time of salted eggs |
Authors: | ธนาวิทย์ กุลรัตนรักษ์ |
Keywords: | ไข่เค็ม;คลื่นอัลตร้าซาวด์;การถนอมอาหาร |
Issue Date: | 2563 |
Publisher: | สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
Series/Report no.: | SUT3-305-57-12-17; |
URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/8952 |
Appears in Collections: | รายงานการวิจัย (Research reports) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Abstract.pdf | บทคัดย่อ | 435.86 kB | Adobe PDF | View/Open |
Fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 1.07 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.