Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/8800
Title: | รายงานการวิจัยลักษณะเฉพาะของการทำแห้งและคุณภาพของผลิตภัณฑ์เหลือทิ้งจากกระบวนการผลิตปูอัด |
Other Titles: | Drying characteristics and quality attributes of waste from crab stick by product |
Authors: | ไตรภพ พาหอม |
Keywords: | ปูอัด--การผลิต;ปูอัด--คุณภาพ;การผลิตปูอัด;คุณภาพปูอัด |
Issue Date: | 2563 |
Publisher: | สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
Series/Report no.: | SUT3-305-62-12-28; |
URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/8800 |
Appears in Collections: | รายงานการวิจัย (Research reports) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Abstract.pdf | บทคัดย่อ | 764.55 kB | Adobe PDF | View/Open |
Fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 2.15 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.